top of page

Cartierul Cluj în Chișinău - apartamente de vanzare, de la 890 Euro/m2

Anchor 1
25.jpg
  • Promovarea modului de viață sănătos prin construcția de PARCURI DE SPORT, în fiecare sector al cartierului.

  • Optimizarea spațiului rațional, prin construcția PARCĂRILOR SUBTERANE care vor acoperi 70% din apartamentele construite.

parcare apartamente cartier cluj.JPG
scoala apartamente cartier cluj 3.jpg
  • Un CARTIER CU INFRASTRUCTURĂ COMPLETĂ. Vor fi construite trei grădinițe pentru circa 1000 de copii, o școală cu capacitatea pentru aproximativ 1200 de elevi și un centru medical. De asemenea la parterului fiecărui bloc locativ vor fi construite spații cu destinație pentru centre comerciale, magazine alimentare, farmacii, saloane de frumusețe, săli de sport, cafenele și restaurante.

  • Vor fi aplicate principiile de CONSTRUCȚIE PRIETENOASĂ ECOLOGIC, prin folosirea panourilor solare și a pompelor de căldură.

panouri solare moderne.JPG
ccc pietonala.jpg
  • Îmbunătățirea calității vieții prin dezvoltarea ZONELOR DE AGREMENT și SOCIAL-CULTURALE. Construcția pietonalei pentru expoziții, târguri, evenimente în aer liber.

Deoarece amplasarea cartierului este între 2 zone verzi, iar în apropiere sunt câteva izvoare, compania Lagmar, își propune restaurarea și amenajarea acestora, cu destinație TURISTICĂ.

Întreg cartierul va avea o capacitate de acomodare a peste 20 de mii de oameni, ceea ce înseamnă că toate comoditățile unui TRAI ACCESIBIL ȘI CONFORTABIL vor fi dezvoltate simultan, respectiv va fi extins transportul public, și construit un drum care va face conexiunea cartierului cu sectoarele Ciocana, Râșcani și Buiucani.

Cartierul Cluj la Chișinău, un nou început pentru o dezvoltare durabilă, ACASĂ, în Moldova!

bottom of page